Najava utakmice (Man. City): Prvo finale sezone

Najava utakmice (Man. City): Prvo finale sezone
23 veljače 21:52 2019

Ima li nade za londonske plave? Sutra se odlučuje prvi trofej sezone: Carabao ilitiga liga kup. Za neke potpuno nebitan, ali svejedno je trofej i igramo protiv njegovih branitelja. Hoće li ovo biti prijelomna tekma u sezoni za trenera i cijeli klub?

17:30 – Arenasport 1

Prolaskom u osminu finala Europske lige u četvrtak, dali smo odmor nekim igračima kako bismo ih pripremili za okršaj protiv Cityja. Vidjeli smo dobre predstave naših mladih nada pa čak i dobar gol od Hudson-Odoija. Sada ćemo vidjeti koliko je Sarri tvrdoglav i hoće li napraviti ključne promjene (*pogled u Alonsa*). Zna i sam kakva je politika ovog kluba te da mu otkaz ne gine ukoliko izgubi ovu utakmicu. Ako ćemo uzeti u obzir prošlu tekmu protiv Građana, ne piše nam se dobro.

Protiv Malmöa smo prvih 30 minuta štekali, ali smo kasnije više pokazali zube. Sarri je rekao da smo nakon toga brzo micali loptu, a to je ono što krasi Sarriball. Brzo kretanje lopte i igrača oko nje. Također je rekao da za takvu igru s max. 2 dodavanja treba jako puno samopouzdanja pa se nadajmo da će dečki ući spremni u sutrašnji dvoboj.

Već smo iz jednog natjecanja ispali i bilo bi dobro uzeti barem jedan trofej ove sezone. Uz predstojeću zabranu potpisivanja igrača na dva prijelazna perioda, pobjeda bi igračima vratila barem neki dio samopouzdanja potrebnog da se sezona završi s nekakvim poluuspjehom.

Svi znamo kako je prošao naš zadnji susret pa o tome nećemo ni pisati. Ozljeda nema ni na jednoj strani, tako da možemo očekivati jake postave.

Predviđena postava:

Kepa
Azpi-Toni-Luiz-Emerson
Kante-Jorginho-Kova
CHO-Higuain-HazardHej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka