Leicester City FC 0-0 Chelsea FC | OCJENE

Leicester City FC 0-0 Chelsea FC | OCJENE
15 svibnja 23:38 2019

Liga prvaka već je bila osigurana, a Sarri je htio neke bitne igrače nakon teške sezone poštedjeti novog napora tako da je na teren poslao vrlo šaren sastav. Lako je pogoditi – i inače naša igra ne igra bajno, a sa igračima koji su istrčali izgledala je još nepovezanije i gore, tako da što manje kažemo o ovoj utakmici, to bolje.

Ruben Loftus-Cheek ne prestaje briljirati. Odigrao je još jednu vrlo dobru utakmicu te zaradio relativno visokih 1.6, dok je u zadnje tri utakmice imao više od 2. Kada bismo u obzir uzeli njegove ocjene samo iz zadnje trećine sezone, mladić bi bio vrlo blizu Edenu Hazardu.

“Gledamo starije igrače kako se ponašaju i vode momčad – pogotovo Cahilla i Azpilicuetu. Oni su dva najveća profesionalca koja sam upoznao, kao i David Luiz. (…) Ipak, mislim da je vrijeme za nas. Andreas i ja imamo 23 godine, moramo se odvažiti kada dobijemo svoju priliku i postati bitnim igračima momčadi!”

Povedi nas, Rubene, budi prvi plod akademije nakon mnogih godina suše i taj vođa koji nam silno nedostaje.

Ostatak je nastavio u svome ritmu – Azpi se dobro snašao na stoperu, Zappa opet donio nešto svježine na beku, a Jorginho nastavio s dobrim igrama iz zadnjih mjeseci.

Družina do minusa igrala je upravo nekako kako i igraju u zadnje vrijeme (osim Hazarda, naravno, koji nije puno vremena proveo na terenu).

Ekstremi na dnu ljestvice su Pedro koji ne liči na igrača već mjesecima, a Higuain je opet promašio nešto čega se ni Alvaro Morata ne bi posramio.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka