Chelsea FC 3-0 Malmö FF | OCJENE

Chelsea FC 3-0 Malmö FF | OCJENE
22 veljače 23:47 2019

Napokon jedna ugodna, uvjerljiva pobjeda. Protivnik nije neki, ali dobro, mora se negdje početi. Prošli smo i u osminu finala, a tamo ćemo dočekati Dinamo iz Kijeva. Nije loše.

Napokon i dobre ocjene:

Mladi Callum Hudson-Odoi je po već četvrti put postao CheCro igrač utakmice. Zabio je lijep gol izvrsno pokazavši kako se u Sarriballu koristi širina terena, a tokom utakmice je bio vrlo aktivan uz tek pokoju izgubljenu loptu.

N’Golo Kanté nekoliko puta je majstorski povukao s loptom kroz otvoreni prostor, najzapaženije prvi prvom golu kada je upisao savršeno odmjerenu ‘predasistenciju’ za Williana, odnosno gol Girouda.

Dalje slijede upravo spomenuti igrači, od kojih je Willian također bio iznad 2.0, zasluživši to s dvije asistencije. Giroud je opet zabio u Europskoj ligi, što mu je uspjelo već 5. utakmicu za redom u ovom natjecanju, a sveukupno 6 puta čime dijeli drugo mjesto najboljih strijelaca ove sezone… A zaboravio je zabijati, rekli su.

Još četvero je ostvarilo ocjenu iznad vrlo dobrih 1.5 – Emerson, koji iz utakmice u utakmicu dokazuje da mu je mjesto u prvih 11, Barkley, koji to napravi svako 5. utakmicu, Christensen, koji napokon ulazi u dobar niz utakmica te Loftus-Cheek, koji je opet bio izvrstan nakon ulaska u igru – vrijeme je i za start.

Iznad 1.0 – Rüdiger je bio solidan, kao i uvijek, Caballero bez značajnijeg posla, a Kovačić se ok snašao na Jorginhovoj poziciji na kojoj je igrao sve do njegovog ulaska krajem utakmice.

Ipak, taj isti Jorginho, koji je osjetno nedostajao momčadi jer na trenutke nije znala izaći s loptom, je istovremeno pod velikim pritiskom navijača koji mu očito ne žele dati dobru ocjenu. Višu je dobio i mladi Ampadu kojemu je Sarri poklonio nastup u riješenoj utakmici, a nižu jedino Azpilicueta. Kapetan sada već osjetno pati u ofenzivnom dijelu igre te ga Sarri već drugu utakmicu za redom vadi iz igre… To vjerojatno ipak radi da ga odmori, jer je on praktički jedini igrač kojeg ne rotira – Gdje je Zappacosta, to nikome nije jasno.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka