Everton FC 2-0 Chelsea FC | OCJENE

Everton FC 2-0 Chelsea FC | OCJENE
11 prosinca 18:48 2023

Prvi put ove sezone da smo zaredali dva poraza za redom. Sav optimizam koji smo imali prema ovoj ‘povratničkoj’ sezoni sada je već ugašen. Ako ništa, barem je iduća utakmica kod kuće protiv jedne od najlošijih ekipa u ligi… i možda se napokon vrati Nkunku.

O ovoj utakmici nećemo previše, sve se vidi u ocjenama. Jedini iole raspoložen igrač bio je Mudrik (0.72), a osim njega još su se Palmer (0.17), Sánchez (0.11) i Gallagher (0.00) marginalno spasili negativne ocjene. Svi ostali su u minusu, a najlošiji bili su naša dva mlada napadača na koja smo se ove sezone odlučili osloniti… Broja (-1.00) ničim nije pokazao da treba zadržati to početno mjesto u sastavu ispred Jacksona (-1.28). Gdje je taj Osimhen?Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka