AFC Bournemouth 0-0 Chelsea FC | OCJENE

AFC Bournemouth 0-0 Chelsea FC | OCJENE
20 rujna 22:58 2023

Još jedan kiks. Čak i najpesimističniji pred ovu sezonu ne bi predvidjeli 4 kiksa, odnosno samo 1 pobjedu u prvih 5 kola ove sezone… pogotovo ne uzevši u obzir najlakši raspored u ligi. Nije dobro. Iako, istini za volju, igra je ipak dosta bolja od rezultata… ako to ikoga još uvijek tješi.

Kad ti je igrač utakmice golman, znaš da je nešto pošlo po zlu. Robert Sánchez (2.40) imao je svoj prvi odličan nastup u našem dresu. Nadamo se prvi od njih mnogo.

Samo još 2 igrača dobila su dobru ocjenu – neuništivi Silva (1.12) i konzistentno solidni Gusto (1.04). Osobno bih u kategoriju ‘dobrih’ stavio i Mudrika (0.67), ali njega očito neki još ne cijene dovoljno… U ovoj je utakmici bio znatno bolji nego inače te je kreirao par prilika dobrih koje je ispromašivao kapetan(!) Gallagher (-0.12).

Imamo 5 negativnih ocjena – već spomenutog Gallaghera, Palmera (-0.12) koji ovog puta nije bio iskra s klupe, Chilwella (-0.21) za kojeg se može isto reći… i neočekivano, na samom dnu – Jacksona (-0.48) i Enza (-0.75). Dvojicu inače (za sada) najboljih transfera nove uprave. Nije to bio tipičan nastup ni jednog ni drugog, uvjereni smo da ubrzo od njih kreće pregršt golova i asistencija!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka