West Ham United FC 3-1 Chelsea FC | KRAJ

West Ham United FC 3-1 Chelsea FC | KRAJ
20 kolovoza 19:29 2023

Loš početak, sveukupno odlično (i nesretno) prvo poluvrijeme, potom loš početak i sveukupno loše drugo poluvrijeme. I poraz. To bi bio rezime ove utakmice. Ovakvu utakmicu samo mi možemo izgubiti… Sretnija i uigranija ekipa bi ovaj West Ham nagazila s par golova razlike.

Golove smo primali na samim počecima poluvremena, prvo glavom nakon kornera, a onda iz glupe polukontre. Izjednačio je Carney Chukwuemeka svojim prvim golom za Chelsea i uopće u Premier ligi, a nakon toga se i ozlijedio, i to čini se ozbiljnije… Krajem poluvremena je Enzo, koji je do tada bio odličan, promašio jedanaesterac, a nakon toga kao da smo stali. Čak nam nije pomogao ni drugi žuti karton domaćina krajem utakmice…

Na kraju je i Caicedo u svom debiju skrivio jedanaesterac. Lol

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičanHej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka