Chelsea FC 3-0 Brighton & Hove Albion FC | OCJENE

Chelsea FC 3-0 Brighton & Hove Albion FC | OCJENE
05 travnja 04:32 2019

Chelsea je napokon odigrao odličnu utakmicu s uvjerljivim rezultatom. Pobjeda ni u jednom trenu nije dolazila u pitanje, a gosti praktički nisu centar prešli. Zato je i prosječna ocjena momčadi izvrsnih 1.76, što je čak treća najbolja cijele sezone, iza pobjede protiv Cityja i petarde Kijevskom Dinamu.

Na čelu opet Ruben Loftus-Cheek, opet ispred Edena Hazarda. Jedan drugome su asistirali za po jedan prekrasan pogodak sredinom drugog poluvremena kojima smo zapravo potvrdili pobjedu. Mladiću je ovo šesta CheCro titula igrača utakmice.

Netom iza njih je asistent prvog pogotka, Callum Hudson-Odoi, a nešto dalje ispod, strijelac istog – Olivier Giroud. Važan je to bio gol zahvaljujući kojem smo prekinuli niz od 3 utakmice s nulom na poluvremenu nakon kojih je slijedio hladan tuš na početku drugog. Mladi CHO je ovom ocjenom prestigao Hazarda u ukupnoj ocjeni za sezonu!

Ispod 2, na čelu ostatka je Kanté, a dalje, osim Jorginha, slijede svi članovi bezgrešne i kompaktne obrane, ispred posljedično potpuno besposlenog Kepe. Emerson nastavlja uvjerljivim partijama na lijevom boku, a bio je nešto opasniji nego Azpilicueta na desnom. U sredini je Luiz bio solidan, dok je Christensen dobio visoku ocjenu nastavivši svoj niz od 5 utakmica iznad 1.0, što je vrlo ohrabrujuće obzirom kakav je neuvjerljivi početak sezone imao.

Dakle, svi starteri su dobili ocjene 1+, a trojica zamjena, Zappacosta, Kovačić i Willian, nisu igrali dovoljno dugo da bi se stigli nametnuti za išta više od neutralne, žute boje.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka