West Ham United FC 1-1 Chelsea FC | OCJENE

West Ham United FC 1-1 Chelsea FC | OCJENE
12 veljače 02:48 2023

U ovoj utakmici vidjeli smo vrlo dobrih 30 minuta naše momčadi u kojih smo zabili čak 3 gola. Nažalost, samo je jedan od tih bio priznat, prvi put je u zaleđu bio Félix, a nakon njega i Havertz. Nakon tih vrlo pozitivnih pola sata, umjesto da budemo u uvjerljivom vodstvu, West Ham je izjednačio iz prve prilike, te je potom naša igra opala na uobičajeni level iz kojeg se nismo iskobeljali sve do kraja utakmice koja je onda na kraju završila s još jednim kiksom…

Pozitivna strana ponovno je bio João Félix (2.17) koji je sada igrač utakmice u oba svoja nastupa u našem dresu. Zanimljivo je što ga Potter koristi kao čistu desetku u 4-2-3-1, a ta pozicija mu očito savršeno odgovara. Zabio je lijep gol na asistenciju još jednog siječanskog pojačanja, ovog puta drugog najbolje ocijenjenog Enza Fernándeza (1.46).

Kad smo kod siječanjskih pojačanja, u prvoj postavi smo zapravo imali čak petoricu, što je zapravo potpuno bizaran podatak. Kada tome pridodamo i start dvojice igrača koji su se tek vratili s dugotrajne ozljede, Loftus-Cheeka (0.53) i Jamesa (1.00), u prvih 11 bilo je sedmero novih i potpuno neuigranih igrača. Kada se tako pogleda zaista nije neobično da još igra ni rezultati nisu onakvi kakvi bi trebali biti… Od ostalih novaka, Badiashile (1.24) je opet bio solidan pored vječnog Silve (1.38), a na krilima su aktivni bili Madueke (0.94) i Mudrik (0.80), iako ovog puta bez palpabilnog doprinosa.

Najgore ocijenjen igrač je po peti put ove sezone Marc Cucurella (-1.29) koji, moglo bi se čak reći, polako ali sigurno ide prema tituli našeg najgoreg transfera ikad (kad se uzme u obzir i cijena), a znamo da je tu konkurencija stravična…Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka