Chelsea FC 0-0 Fulham FC | KRAJ

Chelsea FC 0-0 Fulham FC | KRAJ
03 veljače 22:51 2023

S našim geografski najbližim rivalima nismo igrali čak tri tjedna. Tog 12. siječnja sve što je moglo poći po zlu za nas je pošlo. Zakaria se ozlijedio, Felix je dobio crveni karton i još služi tu kaznu, a i izgubili smo 2:1.

Danas smo ipak utakmicu dočekali u dosta boljem raspoloženju nakon produktivnog siječanjskog prijelaznog roka u kojem smo doveli brojna pojačanja, a dva su danas krenula od prve minute, Fernandez i Mudrik.

Iako smo imali premoć u posjedu, prva velika prilika je pripala Fulhamu kad je sredinom prvog poluvremena Kepa obranio vrlo dobar udarac Andreasa Pereire. Mi smo svoju veliku priliku imali sedam minuta kasnije kad je Havertz ostao koji centimetar kratak (eh što mi je ovo poznato) da bolje zahvati loptu i spremi je u nečuvanu mrežu.

Osim toga u prvom poluvremenu nismo vidjeli baš ništa. Mudrik je bio dobro zatvoren i imao je najmanje dodira od svih naših igrača u prvom poluvremenu. Od Enza i Gallaghera nismo vidjeli ništa lucidnoga u kreaciji, a ni od Mounta, ali na to smo u zadnje vrijeme i navikli.

Na poluvremenu je Potter izvadio Mudrika iz igre i ubacio još jednog debitanta, pridošlicu iz PSV-a, Nonija Maduekea. Kasnije su ušli i Azpi i Sterling koji se vratio nakon mjesec dana izbivanja, a prvu priliku drugog poluvremena smo imali tek u 71. minuti kad je Enzo pucao pokraj gola.

Osam minuta kasnije, nakon dobre akcije s puno igrača u završnici, lopta je došla do Gallaghera na rubu šesnaesterca, ali njegov udarac je prohujao kraj desne vratnice. Odmah nakon toga nevjerojatna prilika za Fofanu koji je izbacio Lena, ali je onda Ream s gol-linije izbacio slabi udarac Bjelokošćanina.

I tako je završila naša prva utakmica nakon 13 dana. Vidjeli smo neka nova pojačanja, dočekali smo povratke Jamesa, Sterlinga, Chilwella, ali ništa previše zanimljivo niti kvalitetno nismo vidjeli u našoj igri i završilo se s 0:0. Malo pravih prilika, malo prave kreacije, bod svakome i ruka ruci.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Dominik Franculić

Vidi Više Članaka