Tottenham Hotspur FC 3-1 Chelsea FC | KRAJ

Tottenham Hotspur FC 3-1 Chelsea FC | KRAJ
24 studenoga 19:32 2018

Chelsea je utakmicu započeo jako loše i odmah na brzinu primio 2 gola. To je, pokazalo se, previše usmjerilo utakmicu te su Spursi mogli sjediti duboko i čekati priliku na kontru, što su radili besprijekorno.

Drugo poluvrijeme je krenulo u obrnutom stilu te je Chelsea izgledao jako blizu golu, ali se to sve raspalo trećim golom Spursa iz jedne od pustih kontri. Obzirom na to što se događalo do kraja utakmice, možemo biti zadovoljni što odlazimo sa ‘samo’ 3 gola u mreži…

I tako je gotov Sarrijev i naš niz neporaženosti. I tako smo pali na 4. mjesto, 2 boda iza Spursa i ne želim uopće gledati koliko iza Liverpoola i Cityja.

  • Hazardu nije suđen minimalno jedan penal. Prvi je bio ‘čisti’, dok su kod drugog presudila dvostruka mjerila za šesnaesterac – jednostavno, da se ono dogodilo bilo gdje na terenu, sudac ne bi oklijevao suditi faul, ali obzirom da je bilo u šesnaestercu… to naglo postaje ”premekano za penal”.
  • Što se tiče Kantéa, potvrđuje se teorija da će biti efektivniji protiv velikih ekipa, odnosno u utakmicama kada se ozbiljnije natječemo za posjed. Danas je presjekao i ukrao više lopti nego u ijednoj utakmici ove sezone.
  • Ona pusta zaleđa protiv Evertona nisu bila slučajnost. Morata ozbiljno mora poraditi na tome, u prvih 20 minuta ih je skupio čak 3.
  • Kepa je imao najbolju utakmicu koju može imati golman koji je ‘popio’ dva gola. Nakon tih kikseva se sabrao i spasio nas u više navrata.
  • Što su Jorginho i Luiz činili kod Sonovog gola…?
  • Kada smo pali na 3-0, Sarri je napokon dobio priliku da (iz polu-očaja) isproba ono što cijelu sezonu najavljuje da će pokušati – Hazarda na špicu. Ušao je Pedro umjesto Morate i zaigrao s njegove desne strane, dok je Willian prešao na lijevo.
  • Istovremeno je ušao i Barkley umjesto Kovačića koji nas je danas zaista razočarao.
  • Eksperiment s lažnom špicom završio je brzo i neslavno jer Chelsea nije bio u stanju napraviti ama baš ništa te je Sarri bio primoran uvesti Girouda koji je na kraju zabio i utješni gol. Izašao je Willian, a Hazard se vratio na svoju lijevu stranu.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka