Tražimo urednike i kreativne stvaratelje sadržaja

Tražimo urednike i kreativne stvaratelje sadržaja
08 siječnja 22:55 2023

Idemo optimistično u potpuno novu sezonu!

Kao i uvijek – dobro bi nam došao dodatni par ruku. Bilo bi dobro kada bismo zadržali sve što imamo i nastavili graditi, zadržali kvalitetu, ali malo dodali gas i poradili na broju objava, kao i na stvaranju ostalog dobrog sadržaja.

Što biste točno radili? Ono u čemu se vidite, i u čemu ste dobri. Može to biti kao kolumnist, analitičar. Može biti kao urednik koji prenosi bitne tekuće događaje uz svoj komentar. Može biti kao kreativni stvaratelj sadržaja za društvene mreže.

Koliko? Ništa nije uklesano u kamen, ali jedan pravi sadržaj tjedno nekakva je norma.

Jedini uvjeti su vrlo dobro znanje pravopisa i gramatike hrv. (i nešto manje eng.) jezika, kao i članstvo u Udruzi.

Javite se, podržite naše sjajno uredništvo, dajte svoj doprinos ovoj priči i uz dobru zezanciju izoštrite znanje pisanja i vođenja društvenih mreža uz, sada već možemo reći, iskusne članove ekipe.

Mail možete poslati na crochelsea@gmail.com sa osnovnim informacijama o sebi i tome u kakvoj ulozi se vidite. Sretno!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka