SLUŽBENO: Chilwell je novi igrač Chelseaja!

SLUŽBENO: Chilwell je novi igrač Chelseaja!
26 kolovoza 18:16 2020

Prvi od mnoštva koji je službeno objavljen, došao nam je Ben Chilwell!

O ovome se znalo više-manje već mjesecima, Lampard je na lijevoga beka Leicestera bacio oko još prije nekih pola godine.

Na toj poziciji smo slabi još otkako smo napustili Conteov 3-4-3, a sada dobivamo vrlo dobrog, mladog i donekle već dokazanog igrača… koji je usto i Englez!

Cijena za 23-godišnjeg beka bi trebala biti oko 55 milijuna eura.

Ben je inače dosta brži od naših bekova, često je u napadu, zna ubaciti, a dobar je i u skoku. U igri obrane ima mjesta za napredak, ali u ovim godinama svakako za to ima vremena.

Dobrodošao u klub!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka