TRANSFER VIJESTI: Prihvaćena je ponuda za Raphinhu!

TRANSFER VIJESTI: Prihvaćena je ponuda za Raphinhu!
28 lipnja 20:54 2022

Prije manje od sat vremena dva najjača izvora, Athletic i Fabrizio Romano, objavili su vijest da je Chelseajeva službena ponuda od 60/65 milijuna funti za Leedsovog krilnog igrača Raphinhu PRIHVAĆENA. Trenutno su u toku dogovori između igrača i kluba koji ne bi trebali biti problem.

Vrlo zanimljivo. Je li ovo siguran znak da je za Dembelea gotovo? Ili se oko ovog transfera klub još uvijek misli te se s ovom ponudom samo doveo u poziciju da ‘klikne gumb’ kada Dembele javi što je odlučio. Može li se dogoditi plot twist pa da dovedemo i jednog i drugog, pogotovo s obzirom da je Ziyech na izlaznim vratima? Po svim dojavama, dolazi i Sterling, bi li tolika navala napadača i krila značila da se (konačno) prebacujemo na sustav s 4 braniča?

Puno pitanja, malo odgovora. Ali makar se napokon nešto počelo događati! Slijedi nam uzbudljivo ljeto…Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka