Chelsea Croatia igrač sezone 2021/22 je Thiago Silva!

Chelsea Croatia igrač sezone 2021/22 je Thiago Silva!
25 svibnja 19:16 2022

U nikad napetijem glasovanju za našeg igrača sezone, Thiago Silva nadvisio je Masona Mounta s 30% nad 29%! Na trećem mjestu je Reece James s 20%, a prati ga naš Mateo Kovačić s 13%. Zadnji je, vjerojatno zbog odlaska iz kluba, Rüdiger s ‘tek’ 8%…

Silvina pobjeda u potpunosti ide u skladu s CheCro ocjenama u kojima je Silva, s ukupnom ocjenom 1.69, ne samo bio daleko najbolji ove sezone (osim Kepe kojeg ne računamo zbog premalo nastupa), nego i oborio all time CheCro rekord koji je držao Eden Hazard s 1.54 iz njegove zadnje sezone. Idući pratitelji bili su Kova i Rüdi s 1.52, a u ovom glasovanju drugoplasirani Mount sakupio je tek deveto mjesto (ili eventualno šesto, ako ne računamo Kepu, Chilwella i Chalobaha) sa solidnih 1.14…

Zanimljiv je to podatak, nisam siguran zašto se dogodila takva diskrepanca među ocjenama i glasovanja. Mount je čak i osvojio službenu klupsku nagradu igrača sezone. Mislio sam da je to english homegrown bias, ali čini se da su u igri i neki drugi ‘biasi’, kao npr. recency bias i attacking player bias.

Ukupna ljestvica CheCro ocjena za ovu sezonuHej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Šimun Mihanović

Rođen Ljeta Gospodnjeg 1994. u Malom Mistu velikih talenata, široj javnosti poznatom kao Splitu gradu. Čistokrvni Poljičanin, iz loze Mihanovića, zvanih 'Knezovi'. (Na jedvite jade) završio Tehničku školu u Splitu, smjer Mehatronika. Trenutno student elektrotehnike na FESB-u, gdje uživa zvjezdani status. Otac mu je donio Drogbin dres iz Obale Bjelokosti (2005. godine), a on ga je, razočaran žarkim bojama istoga, obojao u plavo. Tako je počela njegova ljubavna priča s Chelseajem... U slobodno vrijeme igra CS:GO, WoT i Star Citizen, slaže makete, gleda (loše) filmove i čita knjige.

Vidi Više Članaka