TRANSFER NAGAĐANJA: Chelsea i Real Madrid postigli dogovor za Kovačića

TRANSFER NAGAĐANJA: Chelsea i Real Madrid postigli dogovor za Kovačića
27 lipnja 11:24 2019

Iako FIFA-ina zabrana transfera (registracije novih igrača) onemogućuje Chelseaju dovođenje novih igrača ovo ljeto, prema nekim navodima (iako još ne potvrđeno), Chelsea može produžiti registracije igrača koji su došli na posudbu prošle sezone (pa su već registrirani), a to su Mateo Kovačić i Gonzalo Higuain.

Dok Higuain sigurno neće ostati u Chelseaju, izgleda da bi Kovačić ipak mogao.
Prema navodima španjolske Marce, Chelsea i Real Madrid su postigli dogovor oko njegovog trajnog transfera, u iznosu od oko 50 milijuna €. To je nešto veći iznos od onih 35 milijuna € o kojima se prvotno pričalo, ali to je bilo prije nego smo njegov transfer potpuno odvojili od prodaje Edena Hazarda.
Marca tvrdi da je Frank Lampard već dao svoje odobrenje za transfer, ali Chelsea treba požuriti ako želi to obaviti jer Kovačićev ugovor o posudbi ističe 30.6. i onda stupa na snagu zabrana, pa nova registracija ne bi bila moguća.

Fabrizio Romano je također potvrdio dogovor i detaljnije objasnio cijenu.

Kovačić je dobivao svakakve ocjene prošle sezone, a sigurno ga ne pamtimo kao strijelca puno golova, ali njegova svestranost, tehnika i sveukupna izvrsnost su u ovom trenutku od velike važnosti za Chelsea.

Jeste li zadovoljni ovim potezom uprave?

Loading ... Loading ...


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Šimun Mihanović

Rođen Ljeta Gospodnjeg 1994. u Malom Mistu velikih talenata, široj javnosti poznatom kao Splitu gradu. Čistokrvni Poljičanin, iz loze Mihanovića, zvanih 'Knezovi'. (Na jedvite jade) završio Tehničku školu u Splitu, smjer Mehatronika. Trenutno student elektrotehnike na FESB-u, gdje uživa zvjezdani status. Otac mu je donio Drogbin dres iz Obale Bjelokosti (2005. godine), a on ga je, razočaran žarkim bojama istoga, obojao u plavo. Tako je počela njegova ljubavna priča s Chelseajem... U slobodno vrijeme igra CS:GO, WoT i Star Citizen, slaže makete, gleda (loše) filmove i čita knjige.

Vidi Više Članaka