Chelsea FC 2-1 Watford City FC | KRAJ

Chelsea FC 2-1 Watford City FC | KRAJ
22 svibnja 18:53 2022

Bila je ovo praktički revijalna utakmica. Mi sa sigurnim trećim mjestom, Watford već ispao iz lige. Očekivali smo stoga i štogod rotiraniji sastav od Tuchela, ali nema veze. Od prve su zaigrali vrlo vjerojatno ubrzo bivši Saul i Kenedy, a direktno iza njih i službeno bivši Rudiger. Zanimljivo, takvu priliku nisu dobili (također službeno) bivši Christensen i odlazeći Alonso koji nisu bili niti na klupi. Tamo nas je, pak, razveselila pojava koju nismo vidjeli već preko pola godine – Ben Chilwell! Na kraju je čak i ušao u igru zadnjih par minuta.

Kai Havertz imao je jednu od onih svojih pravih centarforskih utakmica te se našao u brojnim dobrim prilikama i uspio se upisati na listu strijelaca već u 11. minuti, a asistent mu je bio već spomenuti zaboravljeni Kenedy. Još jedan zaboravljeni igrač, Ross Barkley, zabio je u drugom poluvremenu, ali tek nakon što su naši još jednom ispustili vodstvo i skoro i pobjedu. Koliko smo samo bodova ove sezone izgubili iz vodeće pozicije… To je definitivno TOP 3 stvari što u idućoj sezoni moramo popraviti.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka