Chelsea FC 1:1 Leicester City FC | KRAJ

Chelsea FC 1:1 Leicester City FC | KRAJ
19 svibnja 22:51 2022

Pretposljednja utakmica sezone je počela grozno za nas. Lopta se odbila do Maddisona koji je pokazao svoju individualnu kvalitetu i zašto je Leicesterov igrač sezone, sjajan udarac za 0:1. Doima se da je naša obrana mogla i bolje reagirati.

Četiri minute kasnije, Trevoh Chalobah je mogao postati naš junak. Jako je dobro pucao s 20-ak metara, ali je njegov udarac koji je išao pod gredu sjajno obranio Schmeichel. Nastavili smo nakon toga dominirati posjedom i dodavanjima, ali osim tek pokoje poluprilike nismo puno toga stvorili.

To se promijenilo u 35. minuti kad su dva naša beka odigrala fenomenalnu akciju. James je ubacio svoj karakteristični centaršut desnom nogom, a Alonso ga je dočekao svojim karakterističnim volejom lijevom nogom i svladao nemoćnog Schmeichela za izjednačenje!

U drugo poluvrijeme krenuli smo kako smo završili prvo. Tražili smo kombinacije i okomita dodavanja koja bi nas dovela u dobru situaciju, u nekim momentima je Lukaku podsjetio kako je dobar link-up igrač i samo nam može biti žao što to nismo vidjeli ove sezone. Nekoliko dobrih prilika je obranila danska jedinica, neke smo promašili, a u 62. minuti je Lukaku namjestio stopostotnu priliku Pulisicu i nevjerojatno je što Amerikanac nije zabio!

Nastavili smo stvarati prilike, i James i Rudiger i Lukaku i Chalobah su probali, ali sve je zaustavio izvrsni Kasper Schmeichel. Schmeichelove obrane i ona prilika Pulisica su nas izludili danas. Zaslužili smo tri boda, ali upisujemo jedan i čekamo zadnju utakmicu sezone kad nam dolazi Watford.

Utakmica koju smo odigrali dobro, stvorili puno prilika, ali na kraju uzeli samo bod. Dogodilo se to više puta na Bridgeu ove sezone i to je nešto što se mora popraviti. Neki pojedinci su danas odigrali bolje nego u većini utakmica ove sezone, neki slabije. Ocijenite ih u slijedećem obrascu.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Dominik Franculić

Vidi Više Članaka