Everton FC 1-0 Chelsea FC | OCJENE

Everton FC 1-0 Chelsea FC | OCJENE
02 svibnja 18:05 2022

Nastavili smo očajnu formu i našem Lampsu poklonili vitalna 3 boda u borbi za ostanak. Kao što je i sam rekao nakon utakmice, njemu su potrebniji nego nama. Istina, ali svejedno smo si sada zadali nepotrebnu nervozu pred kraj sezone. U zadnja 4 kola potrebne su nam 2 pobjede, odnosno 6 bodova za plasman u Ligu prvaka. Nemamo najteži raspored na svijetu, tako da ne bi trebalo biti problema u ostvarenju tog cilja.

Vratimo se na ovu utakmicu. CheCro igrač utakmice je Ruben Loftus-Cheek (1.22) kojemu je ovo čak 4. titula ove sezone čime je, pazite sad ovo, izjednačen s Havertzom (-1.28) koji nastavlja svoju lošu formu. Još je samo vječni T. Silva (1.00) zaslužio dobru ocjenu, dok su svi drugi u najboljemu slučaju ‘u žutom’.

Osim spomenutog Kaija valja mu prokomentirati i sunarodnjaka Wernera (-1.06) koji je nakon odličnih nekoliko utakmica sad opet upao u svoje tipično sivilo. Na dnu je, pak, netipično kapetan Azpilicueta (-2.28) zbog poklonjenog gola. Ovo mu je, prema nekim statistikama, prva greška koja dovela do primljenog gola u dresu Chelseaja(!), a prema našim statistikama – najgora ocjena otkad ocjenjujemo na našem portalu (4 godine). Prethodni njegov negativni rekord bilo je -2.02 iz one blamaže protiv Cityja u Sarrijevoj sezoni (0-6).Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka