Chelsea FC 1-0 West Ham United FC | OCJENE

Chelsea FC 1-0 West Ham United FC | OCJENE
25 travnja 13:02 2022

Napokon, nakon 3 uzastopna domaća poraza, ostvarili smo pobjedu. Nadajmo se da je ovo i službeni kraj naše očajne domaće forme koja traje i puno prije spomenuta 3 poraza.

Trebalo nam je punih 90 minuta da dođemo do pobjedničkog gola. Strijelac istog, Christian Pulisic (2.09) ipak nije automatski postao CheCro igrač utakmice s obzirom da je igrao tek 15ak minuta u kojima je, osim gola, bio nevidljiv. Pokazuje to određenu zrelost našeg ocjenjivačkog korpusa, što su najvišu ocjenu ipak dali čovjeku koji je u svih 90 odigranih minuta bio na visokom levelu. Nije taj level ništa novo za Thiaga Silvu (2.14) koji čvrstim koracima grabi prema tituli igrača sezone, a osim toga i našem all time rekordu za broj 2+ ocjena u sezoni koji trenutno drži Eden Hazard iz njegove posljednje sezone (2018./19.) s 19 odličnih ocjena. Silva je trenutno na 16, a imamo još 7 utakmica za odigrati.

Samo 2 igrača nisu baš impresionirala. Digresija, napokon to ne moramo reći za Alonsa (1.86) koji je 3. najbolje ocijenjen zahvaljujući asistenciji za jedini gol. To dvoje igrača su Havertz (0.10) koji se spasio od negativne ocjene, ali je, mora se reći, osjetno opao u formi u zadnje 3 utakmice, te Jorginho (-1.57)… znate i sami zašto.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka