Malmö FF 0-1 Chelsea FC | KRAJ

Malmö FF 0-1 Chelsea FC | KRAJ
02 studenoga 20:31 2021

Unatoč masi posjeda, udaraca i udaraca u okvir, ostvarena je ‘tek’ minimalna pobjeda. Nema veze, 3 boda su 3 boda. Ili, ipak ima veze, ako Juve pobjedimo s 1-0 i onda nam za prvo mjesto bude igrala gol razlika… što nije nemoguć scenarij. Juve i Zenit igraju od 21h, nadamo se kvalitetnom otporu Rusa, makar onoliko koliko su nama večeras priredili Šveđani.

Jedini gol pao je nakon asistencije Hudson-Odoija, golom tap in mastera Hakima Ziyecha. Sve najvažnije golove u plavom dresu zabio je na sličan način, u više-manje praznu mrežu. Ali, ovog puta ga ne treba kritizirati, napokon je i on nešto opipljivo postigao, jedini gol u utakmici Lige prvaka nije mala stvar! Ocijenite njega i druge u obrascu ispod.

P.S. Napokon je zaigrao Christian Pulisic, prvi put od kolovoza!

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan



Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka