Chelsea FC 1-4 Brentford FC | OCJENE

Chelsea FC 1-4 Brentford FC | OCJENE
04 travnja 22:15 2022

Déjà vu. Točno godinu dana minus jedan dan prije ove utakmice, doživjeli smo sličan domaći poraz protiv West Broma (2-5). Također je to bila prva utakmica nakon reprezentativne stanke i prva od 15ak utakmica u finišu sezone. Svi znamo što se dogodilo nakon… Nije loša utjeha.

Igrač utakmice je strijelac našeg jedinog gola Antonio Rüdiger (0.95). Napokon mu je, nakon 4 godine strašnih dalekometnih pokušaja, jedan od takvih ušao. Uslijedilo je i trademark manijakalno slavlje. Nažalost, bila je to jedina pozitivna točka ove utakmice, eventualno još vrlo dobar cammeo Kovačića (0.81) s klupe. Osim njih dvoje, jedino dvoje pozitivno ocijenjenih su Havertz (0.30) koji je promašio nekoliko prilika, ali je barem ulazio u njih, te James (0.24) koji je ni kriv ni dužan ušao s klupe.

U kontrastu, četvero igrača dobilo je izrazito loše ocjene, ispod -1.5. Werner (-1.76) je bio tipično beskoristan na lijevom krilu, a Alonso (1.81) tipično nepouzdan na istoj strana iza njega. Loftus-Cheek (-1.86) je započeo na jorginhovskoj poziciji u sredini veznoj trojca, što mu je do sada ove sezone bila najbolja pozicija… ovog puta ne, ukratko. Mendy (-1.95) je primio četiri gola + užasan kiks u prvom poluvremenu. Potpuno zasluženo zadnje mjesto.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka