Ždrijeb Lige prvaka: U četvrtfinalu idemo na Real Madrid!

Ždrijeb Lige prvaka: U četvrtfinalu idemo na Real Madrid!
18 ožujka 12:16 2022

U 12:00 h u Nyonu je održan ždrijeb za četvrtfinalne i polufinalne dvoboje ove sezone Lige Prvaka. Chelsea će u četvrtfinalu igrati protiv Real Madrida. Prvi susret igrati će se na Stamford Bridgeu, a uzvrat na Santiago Bernabeu. Prve utakmice četvrtfinala igraju se 5. i 6. travnja, a uzvrati su na rasporedu 12. i 13. travnja.

Ukoliko prođemo Real Madrid, u polufinalu ćemo igrati protiv boljeg iz dvoboja Manchester Cityja i Atletico Madrida. U tom slučaju bi prvu utakmicu igrali u gostima. Polufinalni susreti igrati će se 26. i 27 travnja te 3. i 4 svibnja.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Ivan Čepin

Vidi Više Članaka