Chelsea FC 1-1 Brighton & Hove Albion FC | KRAJ

Chelsea FC 1-1 Brighton & Hove Albion FC | KRAJ
29 prosinca 22:30 2021

Nismo bili otpočetka dominantni u posjedu i pas igri, ali to nije bilo ni loše jer smo naprijed imali Lukakua uz kojeg su bili Mount i Hudson-Odoi i bili smo opasni iz kontre. Stvorili smo nekoliko prilika u prvih petnaest minuta, pogodili čak i vratnicu, a onda u 28. minuti Lukaku je otresao Maupaya i pospremio Mountov ubačaj iz kornera iza Sancheza za vodstvo 1:0.

Do kraja poluvremena smo strahovali jer je Brighton preuzeo potpunu kontrolu i par puta nas je Mendy morao spašavati. Već u 27. minuti smo ostali bez Jamesa koji se ozlijedio i morao je ući Alonso. Nadamo se da ozljeda nije ozbiljnija kao i u slučaju Christensena koji je izašao na poluvremenu.

U drugom poluvremenu smo visjeli poput zavjese. Brighton je prijetio iz svih oružja, a imali smo abnormalno puno sreće i raspoloženog Mendyja koji nas je spašavao kako je znao. Nikako nismo mogli uspostaviti igru i zadržati loptu, sve se odvijalo na našoj polovici osim nekoliko kontri u kojima smo bili nespretni.

Izdržali smo nekako sve napade Brightona u dvadeset minuta drugog poluvremena i onda ulaskom Kantea ipak dobili koliku-toliku kontrolu utakmice i Brighton je postao manje opasan. I naravno, kad smo mislili da je sve gotovo Welbeck je između Rudigera i Chalobaha bio najviši u skoku i u sudačkoj nadoknadi pogodio za zasluženo izjednačenje Brightona.

Loša utakmica u kojoj vjerojatno ni ovaj bod nismo zaslužili. Ocijenite igrače.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan

No Fields Found.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Dominik Franculić

Vidi Više Članaka