Chelsea FC 3-2 Leeds United FC | OCJENE

Chelsea FC 3-2 Leeds United FC | OCJENE
13 prosinca 18:09 2021

Nakon 2-3 i 3-3, sada je uslijedilo 3-3. Poraz, remi pa pobjeda. Napredak? U rezultatima možda, u obrani baš i ne. Tuchelovom Chelseaju bi do sada trebalo cca 20 utakmica da primi 8 golova, a sada su toliko primili u samo tri utakmice. Istovremeno su ispustili vodstvo čak PET puta. Nismo u najboljoj formi, ali barem nije raspad sustava kao prošlog prosinca. Sjećate se poraza protiv Evertona i Wolvesa koji su sve započeli? Hm, čekaj, koje su sljedeće naše utak… Everton i Wolvesi. Čini se kao loša šala.

Ovog puta imali smo dvojicu ‘heroja’ da nas izvade. Po listi ocjena odmah je vidljivo tko su:

Dva puta nam je trebao pobjednički pogodak, i dva puta je penal izborio Rüdiger (2.29), a dva puta ga iskoristio Jorginho (2.26), uključujući onaj u sudačkoj nadoknadi. Kakav mentalni monstrum moraš biti za to! Nije loš bio ni Mount (1.77) koji je opet zabio. Polako vraća taj end product koji mu je do nedavno nedostajao.

Na dnu je nakon nekoliko neuvjerljivih nastupa, najlošije ocijenjen je po prvi puta Loftus-Cheek (0.20). Ne može se Kova brže vratiti – pomislili smo to svi, a vjerojatno i umorni Ruben…Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka