Brentford (0-1) & Malmo (4-0) | OCJENE

Brentford (0-1) & Malmo (4-0) | OCJENE
23 listopada 11:49 2021

Vrlo teška utakmica, jako tvrd protivnik koji, ruku na srce, baš i nije zaslužio izgubiti. Ipak, to je jedan od pokazatelja velike momčadi, dohvatiti pobjedu iako nisi odigrao baš najbolje.

 Junaci ove pobjede svakako su bili Mendy i Chilwell. Naš vratar je sa nekoliko bravura održao glavu momčadi iznad vode i na kraju pomalo nevjerojatno donio momčadi sva tri boda. Domaći su imali čak 7 udraca po golu dok smo mi imali samo jedan! To je svakako njegova najbolja ocjena iz ove sezone, ali ipak druga najbolja od svih igrača. Chilwell je na potpuno drugoj strani terena napravio ono što naši napadači nisu mogli, zabio prelijepu golčinu vrijednu pobjede.

Christensen i Chalobah nastavili su sa dobrim partijama, kao i preporođeni Loftus-Cheek.

Kao i obično ove sezone, najgori su bili naši napadači. Ovoga puta Werner je pokazao nešto više, a Lukaku manje, dok će Mount i Havertz morati ozbiljno poraditi na formi.

***

Sušta suprotnost s Brentfordom, Malmo je bio vrlo lagan zalogaj. No, cijenu koju plaćamo nije mala – ozlijedili su nam se i Lukaku i Werner.

Igrač utakmice bio je Antonio Rudiger koji se često pretvarao u dodatnog napadača i na taj način izborio jedanaesterac. Vrlo dobra partija, iako u obrani i nije bilo previše posla pa se ocjena čini malo napuhanom. Ovo je njegova najbolja ocjena sezone. Christensen je zabio gol! I dalje zvuči nevjerojatno…

Također, nadamo se kako je ovo uzlet forme našeg Havertza jer ćemo ga stvarno trebati narednih tjedana, on nam je praktički jedini pravi strijelac u momčadi. Zabio je predivan pogodak.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka