Chelsea FC 3-1 Southampton FC | OCJENE

Chelsea FC 3-1 Southampton FC | OCJENE
15 listopada 21:31 2021

Nakon uzastopnih poraza protiv Cityja i Juventusa, ekipi je trebao restart. To smo i dobili vrlo dobrom pobjedom protiv Southamptona, makar ona bila izborena na teži način, pobjedničkim golom u zadnjih 10 minuta utakmice.

Taj pobjednički gol zabio je CheCro igrač utakmice Timo Werner (2.54). Ovo mu je ne samo prva titula ove sezone, već i prva odlična (2+) ocjena. Istina, trebao je i puno ranije biti upisan na listu strijelaca, ali su engleski suci još jednom pokazali svoju apsurdnu inkompetenciju. Zabijao je Timo sada i preko internacionalne pauze, tako da se nadamo da je ovo znak ulaska u tu dugo očekivanu golgetersku formu!

Iznad 2.0 je još i strijelac prvog gola, Trevoh Chalobah (2.28). Zabio je jedan tap in na drugoj stativi, ali je sveukupno (opet) bio vrlo dobar. Među najboljih 3 se još jednom nalazi Ruben Loftus-Cheek (1.85), po treći put u zadnje četiri utakmice. Doduše, još nema nijednu odličnu ocjenu(!), ali kako je krenuo, i to je samo pitanje vremena…Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka