Ždrijeb Lige prvaka: Chelsea dobro prošao

Ždrijeb Lige prvaka: Chelsea dobro prošao
26 kolovoza 18:51 2021

Naši bivši igrači i legende, Branislav Ivanović i Michael Essien upravo su nam u ždrijebu podarili Juventus, Zenit i Malmo!

Nije loša grupa. Juve će prema aktualnim napisima vjerojatno ostati bez C. Ronalda, ali ostatak momčadi nije za ‘baciti’, makar već neko vrijeme bili u padu. Ipak je tu ponovno Allegri… Zenit, kao i cijela ruska liga, također je u zadnjih par godina u padu. Osim toga, na našu sreću, ni spomenuti Bane više nije tamo! Zadnji protivnik, Malmo, meni je osobno nepoznanica.

Prve utakmice igraju se 14. i 15. rujna, a točan raspored bit će uskoro objavljen.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka