Manchester City FC 1-2 Chelsea FC | OCJENE

Manchester City FC 1-2 Chelsea FC | OCJENE
10 svibnja 20:11 2021

Probu za finale Lige prvaka dobili smo sa sučevim zviždukom, a izmiješani sastav dobio je vrlo dobru ocjenu. Ipak, vidi se da ovo nije bila velika partija ni prva momčad, čim su dobili ukupno “samo” 1.74, a recimo nedavne pobjede protiv puno slabijih suparnika West Hama i Fulhama ocijenili smo podjednako dobro ili čak bolje.

Igrač utakmice naš je dragi vratar Mendy koji se kao prvo istaknuo obranom bizarno izvedenog jedanaesterca Aguera, a i osim toga nije griješio cijelu utakmicu. Kod pogotka nije mogao praktički ništa.

Kante je odigrao još jednom sjajno i time se ozbiljno nametnuo za igrača sezone s ukupnom ocjenom od 1.31.

Našlo se tu još lijepih ocjena, Azpi i Ziyech su zakuhali izjednačujući pogodak i time zaslužili 2+, kao i Alonso koji je s(p)retno zabio u zadnjoj minuti.

Jedini lošije ocijenjeni igrač je Christensen koji je nažalost skrivio pogodak protivnika i nedugo zatim se ozljedio. Glavu gore Andrease, trebamo te!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka