Chelsea FC 2-0 Fulham FC | OCJENE

Chelsea FC 2-0 Fulham FC | OCJENE
03 svibnja 15:22 2021

Chelsea je preživio naoko opasnu utakmicu između dvaju velikih okršaja s Real Madridom. Dapače, pobjedio je relativno uvjerljivo, točno onako kako bismo očekivali od prave momčadi. Clean sheet i dva elegantna gola.

Oba je zabio igrač utakmice Kai Havertz (2.88). Svaki put kada ovako dobro odigra na svojoj ‘novoj’ poziciji centafora, zapitamo se trebamo li potrošiti rekordnu svotu za Haalanda. Kai, naše aktualno rekordno pojačanje, zabio je dva vrlo lijepa golgeterska gola kakvih se ne bi posramio nijedan ‘pravi’ napadač. Osim toga, što je u današnjem nogometu pravi napadač? Najdominantnije momčadi Engleske zadnjih par godina, Liverpool i City, mahom igraju bez takvog igrača. Firmino je u Liverpoolu točno ono što je Havertz sada nama, a City, iako ima Agüera, ove sezone uvjerljivo osvaja titulu bez da je on zaigrao 10 utakmica…

Odličnu ocjenu dobili su još i nevjerojatno konzistentni Mason Mount (2.34) zahvaljujući briljantnoj asistenciji za prvi gol, te Édouard Mendy (2.51) zahvaljujući par vrlo dobrih i ključnih obrana. Njih dvoje trenutno se natječu za pobjednika po ovosezonskom broju odličnih (2+) ocjena. Oboje su trenutno na 10, izdvojeni od idućeg pratitelja Kovačića koji je na 8. Meanwhile, po ukupnom poretku njih dvojica tek su 5. i 6., borba za CheCro igrač sezone trenutno vodi se između Rüdigera, Silve, Kovačića i aktualnog lidera Kantéa.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka