Crystal Palace FC 1-4 Chelsea FC | KRAJ

Crystal Palace FC 1-4 Chelsea FC | KRAJ
10 travnja 20:22 2021

Tragajući za dobitnom formulom da bi napad napokon proradio, Tuchel je do sada isprobao nekoliko kombinacija, a danas je možda čak pronašao dobitnu. Po prvi puta su naprijed zaigrali Pulisic, Havertz i Mount, a na kraju utakmice su zajednički odgovorni za 3 gola i 2 asistencije. Nije loše, pogotovo uzeći u obzir da je ovo prvi put da je Tuchelova ekipa zabila više od 2 gola u jednoj utakmici.

Sve je bilo gotovo već u desetoj minuti. Naša (dugoročna?) devetka Havertz je prvo zabio na asistenciju Hudson-Odoija (koji je prvi put nakon dugo vremena zaigrao kao wing bek), a onda asistirao Pulisicu za vrlo sličan gol kakav je već zabio u istoj utakmici prošle sezone.

Bilo je to vjerojatno najbolje poluvrijeme naših ove sezone. Kontra-pressing po izgubljenoj lopti je bio brutalan, dominacija igre potpuna, a obrana besporijekorna. Do pauze je Zouma zabio na nabačaj Mounta, čime je postao najefikasniji branič ove sezone u Premier ligi s 5 golova.

U drugom poluvremenu igra je bila podjednako dobra, ali je efikasnost opala. Uz to smo primili i gol, ali je bilokakva nada domaćina bila ubijena još jednom odličnom akcijom i drugim golom Pulisica, ovog puta na asistenciju Jamesa. He’s back?

Odličan odgovor naših. Liverpool se prethodno sretno izvukao, ali mi smo održali našu prednost. To je najvažnije. Sad po treću ovosezonsku pobjedu u Sevilli!

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka