Porto FC 0-2 Chelsea FC | OCJENE

Porto FC 0-2 Chelsea FC | OCJENE
09 travnja 18:25 2021

Kaže se da je odlika šampiona odigrati lošu utakmicu i svejedno pobijediti. Upravo to je napravio Chelsea i vratio se u London s 2 strašno važna ‘gostujuća’ seviljska gola. Kako smo u prethodnoj utakmici primili 5 golova, a u ovoj nijedan, to ne zna nitko.

Ipak, rezultat se pamti, a ima naravno i velik utjecaj na ocjene. Čak četvero igrača dobilo je odličnu ocjenu, a jedan od njih je golman Mendy (2.02), što dosta govori o količini protivničkih prilika. Iznad njega je naš Kovačić (2.13) s još jednom dominantnom predstavom, a na prva dva mjesta su strijelci golova Ben Chilwell (2.27) i igrač utakmice (a vjerojatno i sezone) Mason Mount (2.43).

Na drugoj strani ocjena su dva najveća razočarenja, njemački duo Havertz (0.14) i Werner (0.02). Njihov trener sunarodnjak ih po svemu sudeći planira dugoročno upariti u vrhu napada, a ova utakmica nas baš i neće uvjeriti da je to dobar plan. Prvi mačići se u vodu bacaju?Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka