Chelsea FC 3-0 Brighton & Hove Albion FC| KRAJ

Chelsea FC 3-0 Brighton & Hove Albion FC| KRAJ
03 travnja 22:28 2019

Opet smo dominirali prvim poluvremenom i opet nikako do gola. Prijetilo je da opet završi 0-0, a znamo što se dogodilo prethodna 3 puta – Rano primljeni gol u drugom poluvremenu iz prve prilike protivnika na utakmici i onda raspad sistema.

Srećom, ovog puta smo izbjegli tu kletu sudbinu kada je zabio Olivier Giroud na asistenciju Calluma Hudson-Odoija svega par minuta prije stanke. Čini se da bismo trebali češće tako jer se slijed događaja tim golom sasvim promijenio. Još 2 gola su u drugom poluvremenu pridodali Eden Hazard i Loftus-Cheek i to je bilo to.

  • Čak 7 promjena Sarrija u odnosu na prethodnu utakmicu! U obrani su novi Emerson i Christensen, a u ostatku momčadi je preživio jedino Jorginho.
  • Ako mu je ovo ‘poludruga’ momčad, a ono prva, mislim da bi se Sarri trebao malo zapitati…
  • Kada bi Kovačić zabio onakav gol Loftus-Cheeka?
  • Pri kraju utakmice je Mateo ušao umjesto svog (boljeg) konkurenta, a osim njega su ušli Zappacosta i Willian umjesto Azpilicuete i Hazarda.
  • Jesmo li mi uopće vidjeli Kepu večeras?
  • Napokon uvjerljiva pobjeda u ligi. Dugo smo ju čekali.
  • Što je još bolje, United je izgubio, tako da smo preuzeli 5. mjesto, a Spursi nam bježe samo 1 bod… (Dok Arsenal ima isto kao mi, ali s utakmicom manje)
  • Nismo se odavno dobro osjećali u vezi našeg kluba… Nedostajalo je.
  • Next up – West Ham (H) u ponedjeljak.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan, -2 = vrlo loš, -1 = loš, 0 = ni dobar ni loš, 1 = dobar, 2 = vrlo dobar / odličan, 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka