Liverpool FC 0-1 Chelsea FC | OCJENE

Liverpool FC 0-1 Chelsea FC | OCJENE
07 ožujka 11:39 2021

Ostvarili smo ogromnu pobjedu koja je, iako rezultat tako ne pokazuje, zapravo bila vrlo uvjerljiva. To pokazuju i ocjene, ovo nam je ukupno najbolji rezultat jedne utakmice s visokih 1.95! Bravo!

How good is Mason Mount? Potpuno zasluženo osvojio je velikih 2.91 što je naša druga najveća ove sezone, odmah iza 3.0 Girouda kada je postigao hattrick. Predivan pogodak i općenito vrlo dobra igra Engleza protiv teškog protivnika. Polako, ali sigurno Mason dolazi među najbolje ocjenjene igrače ove sezone…

Andreas Christensen pod Tuchelom proživljava jedne od svojih najboljih dana u klubu što je jako lijepo za vidjeti, budući da se činilo kako mu je karijera u slobodnome padu. Za mnoge igrač utakmice, njegove dobre intervencije i pozicioniranja svele su Liverpool na samo par pravih prilika. Rudiger također nije daleko od toga, vrlo aktivan i borben, a svaku utakmicu doda i neki doprinos u napadu.

Kante rekao bih standardno, ovoga puta je bio i „asistent“ za pogodak. Stavljam pod navodnike jer je Mason još puno toga napravio da bi zabio, ali Kanteova duga lopta pokrenula je tu akciju. Azpi standardno dobar, iako se vidjelo par puta da su godine uzele svoje kada su ga brzi protivnici ostavljali kao da ga nema. Jorginho s još jednom jako dobrom utakmicom. Iako se vjerojatno Kanteu piše asistencija, to je više zaslužio naš Talijan. Uputio je odličnu dugu loptu za Wernera koji je nakon toga trebao utrčavanje i dva dodira da zabije. Nažalost, suci su poništili jer je Wernerov nokat bio u zaleđu. Timo je bio konstantna napast za obranu Redsa i jedino što mi ostavlja gorak okus nakon utakmice je taj nepriznati pogodak. Bio je predivan, pravi, u njegovome stilu.

Mendy je odigrao jednu vrlo dobru utakmicu iako i nije bilo toliko posla. Pouzdan i tu kad ga čovjek treba. James solidan, nije se puno isticao, kao i Chilwell koji se nadam se polako vraća u momčad. Mislim da je bio nešto bolji u prošloj utakmici, tj konkretniji u napadu, ali i ovaj put je odigrao bez zamjerke. Stizao je protivnike, dobro se nadovezivao sa suigračima, bio je brz na obje strane terena – nešto što se od (krilnoga) beka i očekuje.

Ziyech i dalje nije odigrao nešto zapaženo, ali ide na bolje iz utakmice u utakmicu.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka