West Ham United 3-2 Chelsea FC | KRAJ

West Ham United 3-2 Chelsea FC | KRAJ
04 prosinca 15:30 2021

U jednoj ludoj utakmici s čudnim golovima upisali smo drugi ligaški poraz ove sezone koji posebno boli jer je protiv gradskog rivala. U prvom poluvremenu bili smo puno bolja momčad, dominirali u posjedu i dodavanjima cijelo vrijeme i iako se West Ham dobro branio, ipak smo poveli iz kornera preko Thiaga Silve. Dotični nas je u slijedećem napadu spasio od primanja izjednačujućeg pogotka izbacivši loptu s gol-linije.

Pred kraj prvog poluvremena, Jorginhevu (pre)kratku loptu nije odmah izbacio Mendy i doveo se u probleme, skrivio je jedanaesterac iz kojeg su Čekićari izjednačili.

Ipak, u smiraju prvog poluvremena Mason Mount je zabio pravu golčinu, poluvolej unutrašnjim dijelom kopačke. Prava majstorija za zasluženo vodstvo.

U drugom poluvremenu, West Ham se malo otvorio i u 56. minuti, Bowen je dočekao loptu na rubu šesnaesterca i lijepo pogodio za 2:2. Ovaj gol značio je da smo prvi put ove sezone primili dva gola na utakmici.

Nakon gola smo opet uzeli konce igre u svoje ruke, uspjeli smo stvoriti neke polu-prilike, ali ništa dovoljno konkretno da ugrozimo gol Fabianskog.

Pet minuta prije kraja, Masuaku zabija nemoguć gol i upisujemo drugi ligaški poraz ove sezone.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičanHej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Dominik Franculić

Vidi Više Članaka