Chelsea FC 2-0 Burnley FC | KRAJ

Chelsea FC 2-0 Burnley FC | KRAJ
31 siječnja 14:48 2021

Tuchel je promijenio samo (ili čak?) četiri igrača u odnosu na svoju prvu utakmicu – cijeli napad i lijevog beka. Opet je odlučio zaigrati s trojicom stopera, a s obzirom se Chilwell nije najbolje snašao kao wing back, tamo je stavio specijalista za tu poziciju, Marcosa Alonsa, igrača kojeg je Lampard bio otpisao još u rujnu. U napadu su ovog puta od prve zaigrali Mount, Werner te Abraham kao špic.

Ako u prošloj utakmici prema najvećim kritičarima i pesimistima nije bio vidljiv napredak, u ovoj svakako jest. Opet je Tuchelova momčad zavladala posjedom i tijekom utakmice, ali ovog puta uz značajno veći broj ozbiljnih šansi, a s druge strane je protivnik reduciran na NULA udaraca (ispravak, 1 udarac u zadnjoj minuti, lol). Gostujući blok probijen je krajem prvog poluvremena kad je Hudson-Odoi asistirao natrčalom Azpilicueti za šut pod gredu.

Već na poluvremenu je izišao Abraham umjesto Pulisica čime je Werner stavljen na ‘špic’ u situaciji kada protivnička momčad lovi rezultat… Idealno za njega. Kasnije su još ušli James i Havertz umjesto Odoija i Mounta. Krajem utakmice potvrđena je pobjeda golčinom Alonsa na asistenciju Pulisica. To je to, bravo Tuchel, bravo plavi!

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka