Chelsea FC 0-0 Wolverhampton Wanderers FC | KRAJ

Chelsea FC 0-0 Wolverhampton Wanderers FC | KRAJ
27 siječnja 20:52 2021

Iznenadio je Tuchel s prvim sastavom u mnogočemu. Mladići iz akademije, Mount, Abraham i James, do sada preferirani od strane Lamparda, zasjeli su na klupu, dok je ovaj jedan NEpreferirani, Hudson-Odoi, započeo od prve. Na malo čije iznenađenje započeo je Nijemac Rüdiger, a na drugoj strani terena tek su s klupe ulazio Pulisic te na istoj ostao Werner. U izostanku Kantéa, sredinu terena držali su Jorginho i Kovačić.

I to kako su je držali. Chelsea je u prvom poluvremenu imao skoro 80% posjeda lopte, a oborio je i vlastiti rekord u broju dodavanja u jednom poluvremenu – čak 433 u prvom! Čak ni pod Sarrijem nijednom nismo imali više… Wolvesi su se potpuno povukli i čekali svoju priliku iz kontre, a osim grede u drugom poluvremenu, ozbiljniju nisu imali.

Doduše, nije ni Chelsea. Vidljiva je bila razlika u stilu i sustavu igre, ali za sada bez neke senzacije u napačkoj igri. Nije to još dovoljno uigrano, a nije ni moglo biti. Što se formacije tiče, čitali smo ovih dana kako ‘manijak’ Tuchel zna nekoliko puta tokom utakmice promijeniti formaciju, a to je i činio, mijenjajući nekoliko puta između najavljenih 4-2-3-1 i neobičnih 3-4-3 s Odoijem na desnom wing beku. Krajem utakmice je u lovu na rezultat zamijenio Chilwella Pulisicem i onda smo zaigrali s dva zaista ofenzivna wing beka!

Šteta za bodove, ali ovo nije loše. Treba biti strpljiv i – KTBFFH.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka