Chelsea FC 1-1 Aston Villa FC | KRAJ

28 prosinca 20:21 2020

Lampard je iznenadio s količinom rotacije, pogotovo u obrani, makar ova utakmica bila samo 2 dana nakon prethodne. Ipak, nešto je morao učiniti da trgne momčad i što god da je pokušao, isprve je uspjelo. Na golu je ostavio nezamjenjivog Mendyja, a u obrani od standardne četvorke samo Bena Chilwella koji je na kraju asistirao za jedini gol Oliviera Girouda. Započeli su još i zamjene s poluvremena protiv Arsenala, Jorginho i Hudson-Odoi, dok je ostatak momčadi bio više manje očekivan.

Neočekivana je bila dobra igra Chelseaja u prvom dijelu, ili sam ja upao u preduboku depresiju nakon svih onih poraza. Stvorili smo nekoliko kvalitetnih prilika i poveli klasičnim golom Girouda na nabačaj Chilwella. Nažalost, početkom drugog poluvremena Villa je izjednačila nakon nesportskog poteza njihove momčadi koja je nastavila igrati iako je Christensen ležao na travi. Nakon toga su Plavi nastavili napadati i prijetiti gostujućem golu, ali kao i toliko puta ove sezone, u tome ostali kratki. Nisu pomogli ni Werner i Havertz koji su zajedno ušli s klupe.

4 boda u zadnjih 5 utakmica. Divan prosinac.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan / -2 = vrlo loš / -1 = loš / 0 = ni dobar ni loš / 1 = dobar / 2 = vrlo dobar do odličan / 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka