Arsenal FC 3-1 Chelsea FC | OCJENE

27 prosinca 17:15 2020

Doživjeli smo 3. poraz u 4 utakmice, i to protiv jednog najvećih rivala u jednom od njihovih najgorih trenutaka u novijoj povijesti i to još u miješanom sastavu. Sapienti sat.

Dvoje igrača ipak je bilo dobro, oboje na krilima. Po prvi put CheCro igrač utakmice ove sezone, Callum Hudson-Odoi (1.15) već dugo vremena je ignoriran od strane Lamparda i napokon ga je uveo u igru kada je Timo Werner (-1.89) po tko zna koji put pokazao da ne zna igrati na krilu. Da ne spominjemo lošu formu i moratovski manjak samopouzdanja. Uz drugo krilo, Christiana Pulisica (0.76), mladi CHO je jedino pozitivno svijetlo ove depresivne utakmice. Ušao je na poluvremenu i razarao svojom desnom stranom. Napravio je Lampard još jednu zamjenu na poluvremenu, ali tu bolje da nije. Iz nepoznatog razloga ušao je Jorginho (-2.15) i promašio penal pri kraju utakmice, taman kada smo mogli stisnusti za bod.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka