Newcastle United FC 0-2 Chelsea FC | KRAJ

Newcastle United FC 0-2 Chelsea FC | KRAJ
21 studenoga 15:22 2020

Dobra pobjeda koja je mogla biti i rezultatski uvjerljivija, ali prazna mreža je tu, prilike se nižu, samo ih treba bolje koristiti!

  • Chelsea bolji u prvome poluvremenu, ali fali nam edge u napadu.
  • Od svih igrača Chilwell nas dovodi do vodstva! Mount je zakuhao na lijevoj strani nakon kornera, ubacio prizemnu, a Chilly izmigoljio suparniku loptu iz noge u gol, sretno i spretno za 0-1!
  • Werner se u prvome dijelu našao u čak tri jako dobre prigode – prvi puta odlično puca iskosa, vratar brani; drugi put promašuje zicera; treći put ne puca kada je trebao i protivnik mu uzima loptu.
  • Početak drugoga dijela, opet Werner, i OPET veliki promašaj. Ukrao je loptu braniču, išao 1 na 1 s vratarom i umjesto da puca i zabije mlako probao asistirati što su protivnici pokupili.
  • Veliko iskupljenje! Sjevnula je kontra, Werner sjajno pretrčao pola terena ostavivši dva-tri protivnika iza sebe, daje Abrahamu na pladnju sjajnu loptu i to je 0:2!
  • Werner je i sam zabio, ali ipak je bilo zaleđe, šteta. Kasnije ga je zamijenio Hudson-Odoi.
  • Dobra utakmica, moglo je i trebalo biti uvjerljivije, ali imamo još jednu praznu mrežu, ovoga puta bez prekaljenog Silve što je velika stvar!

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka