Chelsea FC 0-0 Sevilla F.C. | OCJENE

Chelsea FC 0-0 Sevilla F.C. | OCJENE
23 listopada 13:40 2020

Prvih 0-0 u Lampardovoj eri! Uz to, prvih 0-0 s kojih smo ikada bili zadovoljni…

Očekivano i logično, obrana ima dobre ocjene, napad loše. Prva dva mjesta zauzimaju naša ključna obrambena pojačanja koja smo toliko zazivali nakon prošle utakmice, golman Mendy (2.07) i stoper Thiago Silva (1.72). Izgleda da smo bili u pravu što se toga tiče. Njih dvoje se čine kao ključni sastojci da od ovu, do sada defenzivno suspektnu momčad, pretvore u makar adekvatno čvrstu ekipu. Oba puta kada su njih dvoje igrali skupa nismo primili gol, a znamo koliko je to rijetko! Uz njih su vrlo dobro ocijenjeni i bekovi Chilwell (1.58) i James (1.54), a jedini loš iz obrambene petorke (uključujući golmana) je bio Zouma (0.12) s već 3 kiksa u zadnje 2 utakmice. Je li vrijeme za Tomorija?

Jedini dobro ocijenjeni ne-branič je naš Mateo Kovačić (1.28) koji je ušao s klupe i ostavio velik utisak na utakmicu, baš onako kako on zna. Ušao je u igru zajedno s dugoočekivanim Ziyechom (0.09) koji možda nije bio dobar kao on, ali je i sam poslije utakmice priznao da mu treba još vremena da se vrati u formu… Naime, zbog potpunog otkazivanja Eredivisije, nije igrao još od ožujka, da i ne spominjemo ozljedu koljena od koje se još oporavlja. Njih dvoje zamijenili su dva najnepopularnija i na kraju najlošija startera, Mounta (-0.63) i Jorginha (-0.09)… Možda ne bi bilo loše da ovu promjenu sljedeću utakmicu napraviš od početka, Frank?Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka