Chelsea FC 3-3 Southampton FC | OCJENE

Chelsea FC 3-3 Southampton FC | OCJENE
18 listopada 20:01 2020

Kako je krenilo, očekivali smo još jednu laganu i uvjerljivu pobjedu kao u prošlom kolu (4-0 protiv Palacea)… Nažalost, ništa od toga, natrag na prošlosezonske muke po obrani.

Najzaslužniji za odličan početak bio je Timo Werner (2.75) s dva fantastična gola i asistencijom za treći svom sunarodnjaku Kaiju Havertzu (1.25) koji zauzima udaljeno drugo mjesto u poretku po ocjenama. Ovo je druga najuvjerljivije osvojena titula CheCro igrača utakmice ikada. Uvjerljiviji je bio tek Mateo Kovačić s čak 1.58 ispred svih drugih na gostovanju kod Evertona u prošlom prosincu.

Čak sedmero igrača ostvarilo je negativnu ocjenu, a od toga je trojac najdublje potonuo. Zouma (-1.57) je kažnjen za kiks kod drugog gola, Christensen (-1.66) jer je Christensen, a Kepa (-2.22) zbog kiksa kod drugog gola i jer je Kepa. Ovo je Kepi treća negativna ocjena i treće zadnje mjesto u ocjenama u isto toliko nastupa ove sezone.

Mendy se nije mogao ozlijediti u gore vrijeme, a Silva će se valjda oporaviti od jet lag-a do utorka i Lige prvaka…Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka