[CHELSEA CROATIA] Poklanjamo NOVI DRES po izboru!

[CHELSEA CROATIA] Poklanjamo NOVI DRES po izboru!
08 listopada 12:57 2020

Chelsea ima nove dresove, novog sponzora i puno novih igrača – idealno je vrijeme za proširivanje kolekcije – Chelsea Croatia poklanja 1x ORIGINALNI NOVI CHELSEA FC ’20./’21. DRES po izboru s imenom i brojem!

Kako i kome? Već tradicionalno – svi aktivni Chelsea Croatia članovi u sezoni ’20./’21., odnosno svi koji su se učlanili po prvi puta ili obnovili svoje članstvo do 31.10.2020. ulaze u bubanj iz kojeg 1.11. izvlačimo osvajača!

Sretni dobitnik imat će priliku birati između sve tri garniture dresova i sam bira otisak na leđima. Htjeli vi da vam na dresu piše KOVAČIĆ 17, HAVERTZ 29 ili možda MILE 69, Chelsea Croatia će drage volje ispuniti vašu želju.

Postupak učlanjenja je vrlo jednostavan i sve je odlično objašnjeno ovdje. Za kraj valja ponoviti da ove sezone imamo basic te premium članske pakete koji su prikazani na slici ispod. Dobrodošli u najveću plavu zajednicu u regiji, sretno svima!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Borna Škrlec

Mlada nada hrvatskog kvizaštva s čak dva skoro pa uspješna, ali i jednim pobjedonosnim nastupom na Potjeri. Završio zagrebački MIOC s odličnim, trenutno studira strojarstvo. U svojoj raskošnoj nogometnoj karijeri sakupio je preko dva (čitaj: ukupno tri) nastupa za limače NK Zeline. Ne voli kišobrane, povrće i Pepa Guardiolu. Inače, uživa u Monty Pythonu, Seinfeldu, Johnny Cashu, čvrstom nogometu i dugim šetnjama uz more.

Vidi Više Članaka