Chelsea FC 4-0 Crystal Palace FC | OCJENE

Chelsea FC 4-0 Crystal Palace FC | OCJENE
05 listopada 13:09 2020

Uvjerljiva pobjeda i clean sheet. Nismo to odavno vidjeli od naših plavaca, pa uživajmo malo. Zapravo, došlo je to u pravi trenutak, taman pred internacionalnu pauzu, tako da ćemo lebdjeti na ovom osjećaju još koji tjedan.

0 primljenih golova, 4 zabijena. Odmah se po ocjenama vidi da golove nisu zabijali ofenzivci. Izuzev naših najboljih igrača prošle sezone ‘Hrvata’ Pulisica i Kovačića koji su ušli vrlo kasno pa se zbog toga nalaze na dnu ocjena, sljedeći najlošije ocijenjeni igrači su upravo četiri ofenzivca u 4-2-3-1. Dva napadača, Werner (0.92) i Abraham (0.79) jedini su od prvotimaca dobili ocjenu ispod 1, a nešto bolju utakmicu odigrali su Hudson-Odoi (1.21) i Havertz (1.31).

Dakle, najboljih 7 igrača su golman, obrambena četvorka i defenzivni vezni tandem. Unatoč uvjerljivoj pobjedi, samo je dvoje igrača dobilo odličnu ocjenu, CheCro igrač utakmice Ben Chilwell (2.85) i Kurt Zouma (2.45). Chilly B je zabio prvi gol i asistirao drugi (upravo Zoumi), kakav debi za mladog lijevog beka! Francuz se odlično snašao pored veterana Silve (1.68), a iza njih je Mendy (1.50) u svom ligaškom debiju bio vrlo besposlen i siguran. Vrijedi još spomenuti i Jorginha (1.77) koji je zabio zadnja dva gola iz penala, a sveukupno odigrao vrlo dobru utakmicu.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka