FC Bayern München 4-1 Chelsea FC | OCJENE

FC Bayern München 4-1 Chelsea FC | OCJENE
11 kolovoza 21:54 2020

Chelsea je dobru sezonu završio na relativno loš način. Poraz protiv Arsenala u finalu FA kupa, i sada ukupni Brazil-Njemačka poraz od Bayerna u Ligi prvaka. Znali smo da nismo imali šanse, pogotovo ne bez nekolicine ključnih igrača, ali svejedno boli osjetiti koliko smo zapravo još daleko od levela na kojem želimo biti…

U svemu lošemu, nađe se nešto dobro. Tako je u ovoj utakmici titulu CheCro igrača utakmice skupio Callum Hudson-Odoi (1.03), za kraj sezone u kojoj je, prema vlastitom priznanju, razočarao i nas i sebe. Ironično je da ovakav nastup ponudi upravo protiv kluba u kojeg je htio otići, a uprava ga je spriječila ponudivši mu suludo visoku plaću (130,000 funti tjedno) koja je možda i uzrok njegovog pada ove sezone… Međutim, mladi CHO je protiv Bayerna pokazao da ga ne možemo tako brzo otpisati. Bio je naš najaktivniji igrač te je zabio prekrasan gol iz daljine koji je nažalost poništen zbog zaleđa suigrača. Šteta, samo tako nastavi!

CHO je bio jedini ‘dobro’ ocijenjen igrač, a 1+ ocjena za dlaku je izbjegla N’Golo Kantéu (0.97) u njegovom prvom nastupu s kapetanskom trakom. Pozitivno su ocijenjeni su još i strijelac (otpatka) Tammy Abraham (0.38) i naš Mateo Kovačić (0.38) koji je sada i službeno CheCro igrač sezone s prosječnom ocjenom 1.35! Bravo, Mateo.

Više o statistici ovosezonskih ocjena, rekordima, nizovima i usporedbama u odnosu na prošlu sezonu, doći će kroz sljedećih par tjedana u drugim člancima.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka