Chelsea FC 1-2 Arsenal FC | OCJENE

Chelsea FC 1-2 Arsenal FC | OCJENE
06 kolovoza 20:54 2020

Što se manje napiše o (još jednom) izgubljenom finalu FA kupa protiv Arsenala, to bolje.

Istaknuti treba prosječnu ocjenu, neočekivano visokih -0.03, što je vjerojatno rezultat preusmjeravanja frustracije s igrača prema očajnom suđenju. Zaista, nastup naših jest bio blijed, ali ovakvo suđenje se vrlo rijetko viđa. Neki su išli tako daleko da su Anthonyja Taylora usporedili s onim-čije-se-ime-ne-spominje i njegovim razbojništvom 2009. protiv Barce.

Na vrhu je poznato ime. Christian Pulisic (2.00) je zabio rani gol i sveukupno odigrao vrlo dobro poluvrijeme. Što bi se dogodilo da svoj nastup nije završio prerano zbog ozljede, nikada nećemo saznati. Daleko iza njega je asistent Olivier Giroud (1.13) s dobrom ocjenom, a još dalje su svi ostali, na čelu s našim (najboljim igračem?) Mateom Kovačićem (0.56).

Još samo par igrača pozitivno je ocijenjeno, a svi ostali, njih čak desetorica, dobili su negativne ocjene. Na dalekom dnu je Antonio Rüdiger (-1.45) s još jednim lošim nastupom koji ga stavlja rame uz rame s Andreasom Christensenom (-0.11) na prvom mjestu za odstrel ovog ljeta. Naime, Lampard je u potrazi za stoperom, a s obzirom da ih imamo 4, jedan će morati otići. Danac je, pak, imao par vrhunskih poteza i za svoju nepravedno negativnu ocjenu može okriviti loš rezultat i vlastitu reputaciju među navijačima.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka