Najava utakmice (Wolves): Vukovi umiru sami…

Najava utakmice (Wolves): Vukovi umiru sami…
25 srpnja 17:47 2020

Evo nas na samome kraju! Još stvari nisu gotove, posla još ima. Sutra nam na Bridge dolazi Wolverhampton koji isto ima upitnik nad glavom. Nama je upitan plasman u Ligu prvaka, a njima u Europsku ligu. Nakon utakmice protiv Liverpoola u srijedu znamo da možemo pobijediti sutra, ako pokažemo isti intenzitet u napadu, a pokrpamo obranu koja nam curi.

17:00 – Sportklub 3

Wolvesi su trenutno šesti na tablici, što ih vodi u kvalifikacijsku fazu Europske lige. Imaju bod više od Spursa, a tri manje od Leicestera. Oni moraju ići na pobjedu jer neće riskirati da Tottenham pobijedi Crystal Palace pa da ostanu bez Europe iduće sezone, a možda uspiju i preskočiti kvalifikacije ako Leicester izgubi.

Wolvesi imaju mješovitu formu, u zadnjih pet utakmica imaju po dvije pobjede i poraza, uz jedan remi. Naš zadnji međusobni susret bila je golijada u našu korist, sa završnim rezultatom 5-2, gdje je Tammy pokupio hat-trick. Nadajmo se još jednoj uvjerljivoj predstavi od momaka.

Mi smo trenutno na četvrtom mjestu, sa jednakim brojem bodova kao United. Mi teoretski smijemo izgubiti sutrašnji dvoboj, ali samo ako i Leicester izgubi. U svakom drugom slučaju nam treba barem jedan bod kako bismo osigurali Ligu prvaka.

Frank je rekao da će Kante možda biti spreman za sutra, što bi nam svakako dobro došlo.

Ako ste u Zagrebu, pridružite nam se u Belgravija Cafeu na zajedničkom gledanju i okusite Chelsea atmosferu sa sunavijačima!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka