Sheffield United FC 3-0 Chelsea FC | OCJENE

Sheffield United FC 3-0 Chelsea FC | OCJENE
13 srpnja 22:16 2020

Zašto bi itko uopće otvorio ovaj članak?

Kada ste već otvorili i ugledali ovo zaslijepljujuće crvenilo od ocjena, pročitajte malo o neslavnim rekordima koje je ova utakmica oborila. O igračima nećemo.

  • Najlošije ocijenjena utakmica ove sezone (prosječna ocjena -1.50), lako oborivši dosadašnjih -1.24 iz domaćeg poraza od Southamptona.
  • Najlošije ocijenjena utakmica all time, oborivši i blamaže protiv Bournemoutha (-1.28) i Cityja (-1.24) prošle sezone!
  • Najviše negativno ocijenjenih igrača, svih 16. To će sigurno i ostati all time rekord obzirom na privremenost pravila o 5 izmjena. Jedine utakmice u kojima su svi igrači bili negativno ocijenjeni su upravo ove 3 prethodno spomenute.
  • Najviše igrača ispod očajnih -2.0 ove sezone, izjednačavajuči all time rekord iz utakmice protiv Cityja. To su ovog puta vedete naše akademije Mount (-2.21) i Abraham (-2.27) te dvojica stopera koji su, zanimljivo, zamijenili upravo jedan drugog na poluvremenu – Rüdiger (-2.27) i Christensen (-2.33).

Najgora ocjena ove sezone i dalje ostaje Barkleyjeva (-2.45) iz utakmice protiv Valencije kada je ušao s klupe i promašio penal.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka