Najava utakmice (Shef. Utd.): Unitedi svuda oko nas

Najava utakmice (Shef. Utd.): Unitedi svuda oko nas
10 srpnja 17:32 2020

Treći smo! Nakon pobjede protiv Crystal Palacea i Zouminog klizećeg starta koji je spasio tri boda, prešli smo Leicester City. Idemo u goste Sheffield Unitedu, ekipi koja je ove godine iznenadila kvalitetom i položajem na tablici, budući da su prošle sezone još bili u Championshipu.

18:30 – Sportklub 1

S još četiri kola do kraja sezone, prinova Premiershipu i naš sutrašnji domaćin, Sheffield United drži sedmo mjesto na tablici. Bodovno su ispred obaju naših gradskih rivala Spursa i Arsenala. Nakon pauze su igrali protiv njih kod kuće, gdje su od Arsenala izgubili, a Spurse pobijedili.

Međusobnih susreta nije bilo baš mnogo, budući da su prije ove sezone zadnji puta bili u Premier ligi sezone 2006./07. Zadnji susret je bio u četvrtom kolu ove sezone, na kraju osmog mjeseca, koji je završio rezultatom 2-2.

Nastavak sezone nakon pauze im je bio grbav, gdje su osvojili samo jedan bod u četiri utakmice. Nakon toga su preokrenuli stvari i u tri utakmice dobili sedam bodova. Mi s druge strane imamo samo jedan poraz od nastavka sezone i to je jedini slučaj kada nismo odnijeli sva tri boda.

Frank je rekao da smo bez Kantea, možda bez Tomorija, ali da je Kovačić spreman. Billy Gilmour je imao operaciju na koljenu i nažalost ga neće biti tri do četiri mjeseca.

Vezni duo Kovačić-Jorginho opet?Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka