West Ham FC (2-3) & Watford FC (3-0) | OCJENE

West Ham FC (2-3) & Watford FC (3-0) | OCJENE
06 srpnja 13:35 2020

Kao i drugih puta puta ove sezone kada smo radili dva seta ocjena odjednom, dobili smo dva oprečna seta iz jedne dobre i jedne loše utakmice, ili obrnuto, kao ovaj put.

Idemo kronološkim redom pa započinjemo ”semaforom” iz poraza protiv West Hama:

Igrač utakmice je dvostruki strijelac Willian (2.18), a netom iza njega je in-form Pulisic (1.98). Ujedno su to i jedina dva igrača koja su odigrali vrlo dobro. Dobar je još bio i Kanté (1.10), a svi ostali su ‘žuti’ ili ‘crveni’.

Od takvih treba spomenuti petoricu najgorih koji se svi redom nalaze ispod vrlo loših -1.5, a tu spadaju Abraham (-1.78), golman Kepa (-1.68) te troje od četvero braniča, Alonso (-1.62), Christensen (-1.85) i Rüdiger (-1.96). To zapravo sve govori o našem obrambenom performansu u srijedu…

***

Za loš nastup u prvoj utakmici, Chelsea se brzo iskupio pobjedom 3 dana kasnije. Broj 3 izgleda dominira zadnjih dana, osim što sada, na nezadovoljstvo mnogih, krasi prednji dio plavog dresa, toliko smo golova primili u prvoj utakmici s novim dresom, a toliko i zabili odmah u sljedećoj.

3 najbolja igrača iz utakmice s Watfordom su Pulisic (2.51) koji nastavlja gaziti, Willian (2.21) s još jednim golom iz penala te Giroud (2.21) koji je sada već zacementirao svoje mjesto u prvoj postavi. Unatoč vrhunskom setu ocjena, to su jedina trojica igrača koja su dobila ocjenu iznad 2, čak je i strijelac i asistent Barkley (1.94) ostao kratak za odličnu ocjenu.

S druge strane svi starteri ostvarili su makar dobru (1+) ocjenu, a jedini s žutom ocjenom su upravo 4 zamjene koje nisu imale vremena zaslužiti više od toga, a među njima se istakao Loftus-Cheek (0.56) s prvim dobrim nastupom od povratka s ozljede.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka