Najava utakmice (Crystal Palace): Gol po gol Palači

Najava utakmice (Crystal Palace): Gol po gol Palači
06 srpnja 17:31 2020

Subotnja predstava protiv Watforda je ono što nama treba. Takav rezultat je jedino i prihvatljiv protiv momčadi u onakvoj situaciji. Nadajmo se da je prosipanje bodova protiv ekipa iz donje polovice tablice gotovo. Sutra idemo u goste Crystal Palaceu na Selhurst Park, na još jedan londonski derbi – drugi nakon koronapauze.

19:00 – Sportklub 1

Palace je trenutno na 14. mjestu na tablici, kuhajući se među srednjotabličnim ekipama budući da su svi tu negdje s bodovima. Samo ih tri boda dijele od još jedne prosječne londonske ekipe – Tottenhama, koji je deseti na tablici.

Otkako se sezona nastavila, imaju tri poraza i jednu pobjedu. Ta tri poraza su pretrpili bez zabijenog gola, tako da naizgled ne predstavljaju neku prijetnju – na radost naše obrane. Makar vjerujem da ne može napad biti toliko loš koliko mi možemo loše obraniti korner.

Naš zadnji susret bio je početkom studenog prošle godine, kada smo ih na Stamford Bridgeu pobijedili sa 2-0 golovima Abrahama i Pulisica. Uključujući taj, osvojili smo tri boda protiv njih u zadnje četiri utakmice, stoga nema razloga da to ne nastavimo sutra.

Što se tiče ozljeda, Frank je rekao da sutra ne možemo računati na Kovačića, Kantea i Tomorija. Možda to znači da će Jorginho dobiti ponešto minuta, a za Hudson-Odoija je Frank rekao da se mora dokazati kako bi zaradio mjesto u ekipi.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka